Alle berichten van MirjamJager

Update 4-11; we moeten helaas toch sluiten!

Gisteravond is in de media aangegeven dat zwembaden moeten sluiten. Vlak daarna werd door de rijksoverheid aangegeven dat zwemlessen voor kinderen onder de 12 jaar wel gewoon door mochten gaan. Zojuist hebben we weer bericht ontvangen dat zwembaden toch dicht moeten, ook de zwemlessen mogen niet doorgaan!

We hebben vandaag veel mensen gesproken aan wie wij hebben doorgegeven dat de zwemlessen door konden gaan. Dit is helaas dus niet het geval!

Onze excuses voor deze onduidelijke communicatie!

Over 2 weken zal er weer overgegaan worden op de tijdelijke lockdown en kunnen we hopelijk de zwemlessen weer hervatten.

GEEN Aquasporten en MBvO

Gisteravond zijn de richtlijnen voor zwembaden bekend geworden.

Hierin staat dat nu ook ín het water 1,5 meter afstand gewaarborgd moet worden. Dat is helaas in ons kleine zwembad met de huidige opzet niet te realiseren. Dit houdt in dat we maar met een paar mensen tegelijk in het water kunnen zijn waardoor het voor ons financieel niet haalbaar is.

Dit én de kwetsbaarheid van veel van onze gasten heeft ons doen besluiten voorlopig even geen Aquasporten en Meer Bewegen voor Ouderen aan te bieden. We informeren jullie wanneer we weer kunnen gaan starten!

De zwemlessen voor de kinderen kunnen gewoon doorgaan.

Woensdag 13 mei gaan we weer open voor zwemles!

De binnenzwembaden mogen hun deuren, onder voorwaarden van het ‘protocol verantwoord zwemmen’, weer openen.

Aanstaande woensdag 13 mei gaan we weer starten met de zwemlessen. Het is nog niet mogelijk te komen vrij-zwemmen, aquasporten, Ouder&Kind zwemmen of Meer Bewegen voor Ouderen. We starten eerst uitsluitend met de zwemlessen!

Om het protocol goed op te volgen hebben we de nodige aanpassingen en regels in moeten stellen. Iedereen (behalve kinderen t/m 12 jaar) moet, ook in het water en in de kleedkamers, 1,5 meter afstand houden. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee, zeker wanneer we grotere groepen tegelijk binnen krijgen. Voor uw en onze veiligheid gaan we nu eerst kijken hoe e.e.a. loopt met de zwemlessen. Kinderen (t/m 12 jaar) hoeven onderling geen afstand te houden dus dat maakt het makkelijker te organiseren.

Wanneer we ook weer gaan starten met de overige activiteiten zullen we dit op de website vermelden.

Met betrekking tot de zwemlessen hebt u een mail ontvangen met alle regels.
U kunt deze ook hier deze link bekijken.

Iedere zondag oefenuren!

In verband met het corona-virus zijn er geen oefenuren.

Wij hebben iedere zondag oefenuren!

De oefenuren zijn van 10.45-12:00uur en onder andere geschikt voor ouders met kinderen die zwemles bij ons (gaan) volgen.
Het is de bedoeling dat een ouder zelf in het water met het kind gaat oefenen (of vrij zwemmen).

De oefenuren zijn ook een goede gelegenheid voor uw kind om, voorafgaand aan de eerste zwemles, alvast te komen wennen. Uw kind raakt enigszins bekend met het zwembad en ziet dat u, tijdens de zwemles, vlakbij zit om te kijken. Dit kan al veel spanning wegnemen.. 

Lees verder Iedere zondag oefenuren!