Woensdag 13 mei gaan we weer open voor zwemles!

De binnenzwembaden mogen hun deuren, onder voorwaarden van het ‘protocol verantwoord zwemmen’, weer openen.

Aanstaande woensdag 13 mei gaan we weer starten met de zwemlessen. Het is nog niet mogelijk te komen vrij-zwemmen, aquasporten, Ouder&Kind zwemmen of Meer Bewegen voor Ouderen. We starten eerst uitsluitend met de zwemlessen!

Om het protocol goed op te volgen hebben we de nodige aanpassingen en regels in moeten stellen. Iedereen (behalve kinderen t/m 12 jaar) moet, ook in het water en in de kleedkamers, 1,5 meter afstand houden. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee, zeker wanneer we grotere groepen tegelijk binnen krijgen. Voor uw en onze veiligheid gaan we nu eerst kijken hoe e.e.a. loopt met de zwemlessen. Kinderen (t/m 12 jaar) hoeven onderling geen afstand te houden dus dat maakt het makkelijker te organiseren.

Wanneer we ook weer gaan starten met de overige activiteiten zullen we dit op de website vermelden.

Met betrekking tot de zwemlessen hebt u een mail ontvangen met alle regels.
U kunt deze ook hier deze link bekijken.