Aangepaste sluitingstijd

Helaas hebben we weer te maken met aanpassingen in verband met de corona-regels.

Ook ons zwembad moet na 17:00uur sluiten. Er mogen geen zwemlessen na 17:00uur meer plaatsvinden. We gaan ons best doen om de kinderen die voor A en B zwemmen te herplaatsen.

Helaas dus wederom geen lessen meer voor de waterratten. Ook de C zwemlessen (ook die op zaterdag) stoppen tijdelijk. We willen graag alle kinderen die na 17:00uur zwemles hebben (voor diploma A en B) herplaatsen en hebben hiervoor elk plekje nodig.

Dit aangepaste rooster houden we sowieso aan tot en met de kerstvakantie. Mochten de beperking van de sluitingstijd eerder opgeheven worden dan blijft dit rooster gelden tot en met de kerstvakantie. Na de kerstvakantie pakken we dan het ‘oude’ (huidige) rooster weer op. Ook waterratten en C groepen starten pas weer na de kerstvakantie. U krijgt hier dan opnieuw bericht van.

Enkele bijzonderheden:

  • Geplande inhaallessen na 17uur komen te vervallen. U kunt hiervoor later alsnog een inhaalafspraak maken.
  • Inhalen van lessen is voorlopig met deze overvolle planning niet mogelijk.
  • Wanneer we weer kunnen gaan diplomazwemmen is nog niet bekend.