Aquasportief

Update 01-05-2022; helaas kunnen we de aquasportief-uren nog niet invullen vanwege een  beperkte personele bezetting mede doordat een van de collega’s een langdurige blessure heeft opgelopen.

Aquasportief is blessure vriendelijk en voor elke leeftijd mogelijk. Ontspanning door inspanning! U kunt kiezen voor:

Aquafit is een combinatie tussen aquajoggen en aquarobics:
Aquajoggen wordt gegeven op muziek en door de stuwende werking van het water werkt u op een verantwoorde manier aan uw conditie. Behalve loopbewegingen worden allerlei specifieke oefeningen gedaan voor de armen, benen en de romp. Ook de buikspieren worden niet vergeten!
Aquarobics is bewegen op muziek in het water. Met aquarobics doe je conditieverhogende en spierversterkende oefeningen. Verbeter uw conditie en verstevig uw spieren.

Met Seniorfit worden soortgelijke oefeningen als met aquafit gedaan, alleen op een rustiger tempo, waardoor het meer geschikt is voor ‘senioren’.

De termen ‘low’, ‘medium’ en ‘high’ impact geven de mate van inspanning aan.

Trimzwemmen heeft als doel uw conditie op peil te brengen of te houden en uw zwemvaardigheid te verbeteren. Het is afwisselend zwemmen met of zonder materiaal, afstandszwemmen en oefenen van verschillende zwemslagen en vaardigheden.

Op maandag om 11.00uur is er een groep gestart voor mensen met reumatische, spier- en gewrichtsklachten. In deze groep worden er oefeningen aangeboden welke ieder naar eigen inzicht kan invullen. Het water is dan minimaal 32 graden.

Onze algemene voorwaarden vindt u door op deze link te klikken.