Aanmelden zwemles

Door op deze link te klikken kunt u uw kind aanmelden. U komt hier op een pagina van een planningsmodule waar we mee werken. Links onderaan de pagina staat een button ‘aanmelden voor zwemles’.

De kosten voor het inschrijven zijn €5,-. U kunt dit aan het einde van de inschrijving via ideal betalen.

Door uw kind aan te melden geeft u Zwembad Oosterbeek toestemming om de gemailde gegevens over u en uw kind(eren) te verwerken. Deze gegevens zullen uitsluitend door medewerkers van Zwembad Oosterbeek gebruikt worden om te communiceren omtrent de zwemles (van uw kind(eren)) en voor planningsdoeleinden. Uw gegevens worden NIET gedeeld met derden. Als gegevens niet (meer) noodzakelijk zijn zal Zwembad Oosterbeek deze niet registreren dan wel verwijderen. U kunt uw gegevens op elk moment inzien. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken.

Indien uw kind al zwemles heeft gevolgd in een ander zwembad dan kunt u het beste even contact opnemen om te bespreken of uw kind wellicht kan instromen.

Bij het afnemen van onze diensten verklaart u kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vindt u door op deze link te klikken.