zwembad oosterbeek

logo-zwembad-oosterbeek-gemeente-renkum

AQUASPORTIEF

Zwembad Oosterbeek

Aquasportief is blessure vriendelijk en voor elke leeftijd mogelijk. Ontspanning door inspanning!

Voor iedereen

Ontspanning door inspanning!

Aquafit

Aquafit is een combinatie tussen aquajoggen en aquarobics en vindt plaats op donderdagmiddag:

Aquajoggen

Aquajoggen wordt gegeven op muziek en door de stuwende werking van het water werkt u op een verantwoorde manier aan uw conditie. Behalve loopbewegingen worden allerlei specifieke oefeningen gedaan voor de armen, benen en de romp. Ook de buikspieren worden niet vergeten!

Aquarobics

Aquarobics is bewegen op muziek in het water. Met aquarobics doe je conditieverhogende en spierversterkende oefeningen. Verbeter uw conditie en verstevig uw spieren.

 

Meer bewegen voor ouderen (mBvO)

Onze doelstelling voor Meer Bewegen voor Ouderen is om alle dagelijkse bewegingen soepel te laten blijven verlopen en het op peil houden van de coördinatie.

In het water van circa 30 graden krijgt u gerichte oefeningen ter versterking van uw spieren en ter verbetering van coördinatie, kracht en souplesse.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van materialen zoals plankjes, stokken en ballen. Soms worden de lessen begeleid door muziek.

Therapeutisch zwemmen

Onder begeleiding van een fysiotherapeut worden diverse oefeningen op rustige muziek gegeven om alle dagelijkse bewegingen soepel te laten blijven verlopen. U krijgt gerichte oefeningen ter versterking van uw spieren en ter verbetering van coördinatie, kracht en souplesse.