Zwemles voor kinderen in regio Arnhem

Bent u op zoek naar een fijne locatie voor zwemles voor uw kinderen nabij Arnhem? Neem dan een kijkje tijdens onze zwemlessen voor kinderen. In Zwembad Oosterbeek, gelegen in het dorpje Oosterbeek, worden er diverse zwemlessen voor kinderen georganiseerd. Tijdens de zwemlessen maakt uw kind spelenderwijs kennis met verschillende zwemtechnieken. Voor ouders is het mogelijk om tijdens de zwemles te blijven kijken, zodat u ook een beetje kunt genieten van het plezier dat uw kind heeft.

Meldt uw kind aan voor zwemlessen

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
Jongen die duikt onderwater

Zwemles voor kinderen waarbij ouders kunnen blijven kijken

De zwemlessen in ons kleinschalige bad duren ongeveer 45 minuten en vinden plaats op verschillende dagen en tijdstippen in de week. Tijdens de zwemlessen helpen de gediplomeerde zweminstructeurs uw kind met het behalen van een A-, B- of C-zwemdiploma. Als ouders van uw kind is het natuurlijk ontzettend leuk om te blijven kijken tijdens de zwemles. Zo geeft u uw kind een vertrouwd gevoel en ziet u de ontwikkeling van uw kind. De zwemlessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal zeven kinderen per instructeur. Op deze manier is er veel individuele aandacht. Na de les is er de mogelijkheid om de instructeur persoonlijk te spreken over de voortgang van uw kind. Vindt uw kind het spannend om in groepsverband te leren zwemmen? Dan wordt er, naast de reguliere zwemles, ook privézwemles aangeboden. Deze lessen zijn ideaal wanneer uw kind wat meer persoonlijke aandacht nodig heeft. Naast zwemlessen voor kinderen organiseren we ook andere soorten zwemlessen, zoals aquasporten en zwemlessen voor ouderen. Zo kunnen ouders tegelijkertijd zwemmen wanneer het niet meer nodig is om te blijven kijken.

Meld uw kind aan voor de leukste zwemlessen

Wilt u dat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt in het water? En wilt u samen met andere ouders blijven kijken tijdens de lessen? Meld uw kinderen nu aan voor onze zwemles nabij Zetten! Voor leerzame en speelse zwemlessen in ons zwembad, waarbij uw kind met veel plezier leert om veilig te zwemmen. Mocht u vragen hebben, of geïnteresseerd zijn in meer informatie, dan mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen of langskomen op onze locatie.