Zwembad in de buurt van Arnhem

Bent u op zoek naar het leukste zwembad in de buurt van Arnhem? Zwembad Oosterbeek is een mooi zwembad in het dorpje Oosterbeek, nabij Renkum. Ons zwembad is kleinschalig en overzichtelijk, waardoor u tijdens de zwemlessen van uw kind gerust kunt meekijken. Tijdens de zwemlessen zorgen wij voor een vertrouwde leeromgeving, zodat zowel kinderen als volwassenen durven leren en een prettige sfeer ervaren. We hebben een zeer divers zwemaanbod voor alle leeftijden en doelgroepen.

Wilt u bij ons komen zwemmen?

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
aqua-sport-zwembad oosterbeek-arnhem

Het leukste zwembad voor alle leeftijden

Het is mogelijk om bij ons zwembad langs te komen voor onder andere zwemlessen, banenzwemmen, vrij zwemmen en aquasporten. Dankzij dit brede aanbod vindt u in ons zwembad zeker een activiteit die aansluit op uw wensen. Er is bijvoorbeeld een speciaal oefenmoment voorafgaand aan de eerste zwemles voor kinderen, waarbij u als ouder samen met uw kind het water in gaat om alvast te wennen. De zwemlessen worden georganiseerd met maximaal zeven kinderen per instructeur, zodat er veel individuele aandacht wordt gegeven. Na de les is er ruimte voor persoonlijk contact met een instructeur om de voortgang van uw kind te bespreken. Voor ouderen die meer in beweging willen komen, organiseren wij aquasporten op diverse niveaus. Tijdens deze lessen komen ouderen aan voldoende dagelijkse beweging en wordt de conditie op peil gehouden. Het is ook mogelijk om het zwembad te huren voor privégebruik.

Bezoek ons zwembad en geniet van alle activiteiten

Zien wij u binnenkort in het water dobberen in ons leuke zwembad? Zwembad Oosterbeek geeft zwemmers het gevoel dat ze in alle vrijheid kunnen genieten van de zwemactiviteiten. Meld uw kind aan voor een zwemles! Het aanmelden is binnen enkele minuten geregeld. Wij verwelkomen u graag in ons zwembad.