Diploma zwemmen in regio Renkum

 

Een diploma in zwemmen behaalt u of uw kind bij Zwembad Oosterbeek, in de omgeving van Renkum en Zetten. Het behalen van een zwemdiploma is een mijlpaal in het leven van elke zwemliefhebber. Na vele uren training en inzet is het diploma een waardevolle erkenning van iemands bekwaamheid in het zwemmen.

Wilt u of uw kind bij ons een zwemdiploma halen?

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
Kind dat onder water aan zwemt

Behaal nu een diploma in zwemmen

Het behalen van een diploma in zwemmen is niet enkel een teken van zwemvaardigheid, maar het symboliseert ook toewijding, discipline en een gestage vooruitgang die tijdens de zwemles is bereikt. Bij onze zwemschool vindt het diploma zwemmen altijd op donderdag plaats rond zes uur s’avonds. De specifieke starttijd en duur hangt af van het zwemdiploma. Het afzwemmen voor diploma C plannen we elke paar maanden in. Doordat we zwemles bieden in kleine groepen, zijn we in staat om persoonlijke aandacht te bieden en iedereen optimaal voor te bereiden voor het diploma zwemmen. Diploma zwemmen kost 40 euro. Naast het krijgen van zwemles, bent u bij ons ook welkom voor:

Schrijf u nu in

Bent u klaar om uzelf of uw kinderen een onbetaalbare vaardigheid te geven die hun leven kan redden en hen een gevoel van prestatie geeft? Schrijf u dan nu in voor zwemlessen in ons zwembad en zet de eerste stap naar het behalen van een zwemdiploma. Ons team van professionals zal u begeleiden op dit lonende traject!