Zwembadd huren

Bij Zwembad Oosterbeek, gelegen in Oosterbeek, kunt u een zwembad huren voor grotere groepen of privégebruik. Organiseer bijvoorbeeld een kinderfeestje of een leuke groepsactiviteit. In ons zwembad is van alles mogelijk. We hebben het perfecte zwemaanbod voor iedereen door onze goede faciliteiten en vele mogelijkheden. Kies voor een goed begeleide zwemles of doe een keer mee met de sportieve aquazwemles.

Heeft u interesse in ons zwembad huren?

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
Zwembad Oosterbeek Gemeente Renkum Lukassenpad

Ons zwembad huren voor privégebruik

Ons kleinschalige zwembad kunt u huren voor diverse doeleinden. Zo organiseren we regelmatig kinderfeestjes of activiteiten voor grote groepen. Ook sportverenigingen en scholen mogen gebruik maken van onze bad. Ons zwembad is geschikt zijn voor diverse zwemactiviteiten. Ons bad wordt gebruikt voor diverse zwemlessen en voor aquasporten. Het voordeel van ons zwembad huren, is dat u het bad volledig voor uzelf heeft. Zo kunt u zwemmen met veel privacy en afgezonderd van andere bezoekers. Wilt u dat iedereen tijdens het zwemmen goed begeleid wordt? Dan kunnen we ook zwemles met extra aandacht van onze ervaren zweminstructeurs organiseren. Komt u niet met een grote groep zwemmen, maar hecht u wel veel waarde aan privacy? We organiseren ook privézwemlessen voor kinderen, waarbij uw kind veel individuele aandacht van de instructeur krijgt.

Kom lekker een dagje zwemmen

Zien wij u binnenkort in het water dobberen in onze leuke zwembad? Zwembad Oosterbeek geeft zwemmers het gevoel dat ze in alle vrijheid kunnen genieten van de zwemactiviteiten. Meld uw kind aan voor een zwemles! Het aanmelden is binnen enkele minuten geregeld. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 026-3332760 om uzelf aan te melden voor een zwemactiviteit of stuur een e-mail naar post@zwembadoosterbeek.nl. Wij verwelkomen u graag in ons zwembad.