Privézwemles in regio Arnhem

Naast zwemlessen in groepsverband bieden wij ook de mogelijkheid aan voor privézwemles op onze zwemlocatie in Oosterbeek, gelegen in de buurt van Arnhem. Tijdens de privéles zwemmen bij Zwembad Oosterbeek, nabij Zetten ontvangt uw kind veel persoonlijke aandacht, zodat uw kind op zijn of haar eigen tempo leert zwemmen. Voor sommige kinderen is het fijner om individueel te leren zwemmen met privéles in plaats van in groepsverband. Gedurende de privéles is er meer dan voldoende ruimte om te kijken naar wat uw kind precies nodig heeft om te leren zwemmen.

Meldt uw kind aan voor zwemlessen!

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
Kind dat onder water aan zwemt

Individuele training tijdens de privézwemles

Sommige kinderen zijn nog niet vertrouwd met het water of hebben wat meer hulp nodig dan anderen. Een privézwemles is dan een goed alternatief voor de reguliere zwemlessen voor kinderen. Uw kind leert het zwemmen in ons zwembad onder de knie te krijgen in een veilige en vertrouwde omgeving. Tijdens de privézwemlessen leert uw kind de zwemvaardigheden op zijn of haar eigen tempo. De zweminstructeur zal uw kind tijdens de privéles zwemmen aanmoedigen en complimentjes geven, zodat het leren zwemmen op een positieve manier wordt gestimuleerd. Mocht uw kind zwemangst ervaren, dan zal onze gediplomeerde instructeur zijn uiterste best doen om deze problemen op te lossen. Daarnaast heeft u tijdens de privézwemlessen ruim de tijd om al uw vragen te stellen aan de zweminstructeur over de voortgang van uw kind.

Meldt uw kind snel aan voor een besloten zwemles!

Een privéles zwemmen is ideaal voor kinderen die net wat meer aandacht nodig hebben. Onze zwemlessen worden vaak een-op-een gegeven door onze zweminstructeur, maar kunnen ook samen met één ander kind worden georganiseerd. Neem gerust contact met ons op via 026-3332760 om de mogelijkheden hiervan te bespreken of breng een bezoek aan ons zwembad. Ook kunt u uw kind online inschrijven.