Zwembadd huren

Bij Zwembad Oosterbeek, gelegen in Oosterbeek, kunt u een zwembad huren voor grotere groepen of privégebruik. Organiseer bijvoorbeeld een kinderfeestje of een leuke groepsactiviteit. In ons zwembad is van alles mogelijk. We hebben het perfecte zwemaanbod voor iedereen door onze goede faciliteiten en vele mogelijkheden. Kies voor een goed begeleide zwemles of doe een keer mee met de sportieve aquazwemles.

Wilt u ons zwembad huren voor privégebruik?

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
Zwembad Oosterbeek Gemeente Renkum Lukassenpad

Ons zwembad huren voor privégebruik

Ons kleinschalige zwembad kunt u huren voor diverse doeleinden. Zo organiseren we regelmatig kinderfeestjes of activiteiten voor grote groepen. Ook sportverenigingen en scholen mogen gebruik maken van ons bad. Ons zwembad is geschikt zijn voor diverse zwemactiviteiten. Ons bad wordt gebruikt voor diverse zwemlessen en voor aquasporten. Het voordeel van ons zwembad huren, is dat u het bad volledig voor uzelf heeft. Zo kunt u zwemmen met veel privacy en afgezonderd van andere bezoekers. Wilt u dat iedereen tijdens het zwemmen goed begeleid wordt? Dan kunnen we ook zwemles met extra aandacht van onze ervaren zweminstructeurs organiseren. Komt u niet met een grote groep zwemmen, maar hecht u wel veel waarde aan privacy? We organiseren ook privézwemlessen voor kinderen, waarbij uw kind veel individuele aandacht van de instructeur krijgt.

Kom lekker een dagje zwemmen

Kies ervoor om een leuke zwempartij te organiseren in een van onze kleinschalige zwembad. We raden het dan ook zeker aan voor scholen, sportverenigingen en kinderfeestjes. De mogelijkheden om het zwembad te huren voor zwemactiviteiten zijn eindeloos. Neem contact met ons op via 026-3332760 of stuur een e-mail naar post@zwembadoosterbeek.nl om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Kom lekker een dagje zwemmen in groepsverband of privé en geniet van leerzame zwemactiviteiten.