Zwemles met extra aandacht

We organiseren een speciale zwemles met extra aandacht voor kinderen of volwassenen die moeite hebben met leren zwemmen. Bij Zwembad Oosterbeek, gelegen in het dorpje Oosterbeek, beschikken we over een breed aanbod aan zwemactiviteiten. We vinden het belangrijk dat iedereen in een vertrouwde omgeving kan leren zwemmen op zijn of haar eigen tempo.

Wilt u of uw kind bij ons zwemlessen volgen met extra aandacht?

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
Jongen die duikt onderwater

Speciale zwemles waarbij er extra aandacht wordt gegeven

Bent u zelf, of is uw kind, nog niet helemaal vertrouwd met het water? Dat is geen enkel probleem! We organiseren regelmatig zwemlessen waarbij er extra aandacht wordt gegeven door onze gediplomeerde instructeurs. Zij zijn erin gespecialiseerd om iedereen een veilig en vertrouwd gevoel te geven tijdens onze zwemlessen. Vaak vinden kinderen het spannend om te leren zwemmen. Ze zijn nog niet helemaal vertrouwd in het water en voelen zich soms onprettig. In dit geval kunt u het beste kiezen voor een zwemles waarbij ze extra persoonlijke aandacht krijgen. De zwemles wordt in kleine groepjes gegeven, zodat onze zweminstructeur zich volledig kan richten op de individuele ontwikkeling. Na de les is er de mogelijkheid om de instructeur persoonlijk te spreken over de voortgang van uw kind. Daarnaast kunt u tijdens de zwemles op anderhalve meter van het bad meekijken.

Kies voor onze persoonlijke begeleiding

In ons zwembad worden er diverse zwemactiviteiten georganiseerd, zodat iedereen op zijn eigen manier kan leren zwemmen. Kies voor onze zwemles met extra aandacht, wanneer u veel waarde hecht aan persoonlijke begeleiding. Kom een keertje langs om onze zwemlessen uit te proberen en ervaar de fijne begeleiding van onze zweminstructeurs. Meld uw kind snel aan voor een leuke en professionele zwemles.