Zwemles in kleine groepjes

 

In Zwembad Oosterbeek, gelegen nabij Arnhem, organiseren we zwemles in kleine groepjes. Zo kan iedereen in een fijne en vertrouwde omgeving leren zwemmen. We bieden een breed zwemaanbod aan voor zowel jong als oud. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het water.

Wilt u of uw kind bij ons zwemlessen volgen in kleine groepjes?

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
Jongen die duikt onderwater

Zwemles in kleine groepjes met persoonlijke begeleiding

In ons kleinschalige bad organiseren we diverse persoonlijke zwemactiviteiten. Zwemles in kleine groepjes biedt voordelen voor zowel jong als oud. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld sneller leren zwemmen door de persoonlijke begeleiding van onze gediplomeerde zweminstructeurs. Tijdens onze zwemlessen leren kinderen spelenderwijs zwemmen in kleine groepjes van maximaal zeven kinderen per instructeur. Op deze manier is er voldoende individuele aandacht. U kunt overigens ook op anderhalve meter van het bad meekijken tijdens de zwemlessen. Na de les is er de mogelijkheid om de instructeur persoonlijk te spreken over de voortgang van uw kind. Wanneer u liever de voorkeur geeft aan een-op-een-begeleiding, dan organiseren we ook privézwemlessen waarbij uw kind zwemles krijgt met maximaal één ander kind. Ook komen er regelmatig ouderen banenzwemmen of doen ze in kleine groepjes mee aan onze zwemlessen, zoals de aquasporten.

Kies een zwemles uit ons brede zwemaanbod

Ons zwembad is kleinschalig en daarom zeer geschikt om in kleine groepjes zwemles te geven. Voor scholen en sportverenigingen is het ook mogelijk om het zwembad te huren. Doe mee aan onze zwemlessen en werk aan je eigen gezondheid of schrijf uw kind snel in om op een veilige manier te leren zwemmen onder professionele begeleiding.