Zwemles in regio arnhem

In ons mooie en kleinschalige zwembad organiseren we zwemles voor mensen van verschillende leeftijden in regio Arnhem en Renkum. In Zwembad Oosterbeek, gelegen in het dorpje Oosterbeek, is iedereen van harte welkom om op een laagdrempelige manier meer te bewegen in het water. Of het nu gaat om zwemlessen voor kinderen, banen zwemmen voor volwassen of een van onze andere zwemactiviteiten: er is voor ieder wat wils! Onze zweminstructeurs geven u veel persoonlijke aandacht, waardoor er tijdens de zwemlessen en aquasporten een fijne sfeer heerst.

Wilt u of uw kind bij ons zwemles volgen?

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
zwemles oosterbeek en omstreken

Wij bieden zwemles aan voor het hele gezin

Wij organiseren zwemles voor kinderen om het zwemmen samen met andere kinderen onder de knie te krijgen. In ons zwembad kunt u tijdens de zwemlessen vanaf de zijkant meekijken, zodat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. We houden een aantal van maximaal zeven kinderen per instructeur aan, zodat er veel individuele aandacht tijdens de zwemlessen worden gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om op circa anderhalve meter van het bad mee te kijken tijdens de lessen. Na de zwemles kunt u de zweminstructeur persoonlijk spreken om te informeren naar de voortgang van uw kind. Heeft u liever dat uw kind een-op-een begeleid wordt door onze zweminstructeur? Dan kiest u het beste voor een privézwemles. Wanneer u zelf ook zin heeft gekregen om het water in te duiken, komt u banen zwemmen of verschillende aquasporten uitproberen. Door baantjes te trekken komt u volledig tot rust en kunt u heerlijk ontspannen. Het is ook mogelijk om het zwembad te huren voor grotere groepen of privégebruik.

Kom lekker een dagje zwemmen

Ons zwembad is een van de leukste zwembaden met een zeer divers aanbod, zodat iedere zwemmer de kans krijgt om te bewegen in het water. De zwemactiviteiten zijn toegankelijk voor het hele gezin. Hierdoor kan iedereen zich tijdens een dagje zwemmen prima vermaken. Sport met plezier en neem een duik in Zwembad Oosterbeek. Meld u of uw kind snel aan voor een zwemles! Bij ons kunt u terecht om plezier te maken, een leerzame zwemles te volgen of om bij te dragen aan uw eigen goede gezondheid. Om uzelf aan te melden voor een zwemactiviteit kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen via post@zwembadoosterbeek.nl.