Zwemles door gediplomeerde instructeurs

In ons zwembad krijgt u zwemles van gediplomeerde instructeurs die een passie hebben voor zwemmen. Onze instructeurs helpen u of uw kind graag met het leren zwemmen en begeleiden diverse aquasporten. Ze beschikken allemaal over een erkend diploma om zwemles te mogen geven. Bij Zwembad Oosterbeek, gelegen nabij Arnhem, ervaart u de beste zwemles van ervaren zwemleraren.

Wilt u of uw kind bij ons zwemles volgen?

  • Veel individuele aandacht
  • Uitgebreid zwemaanbod
  • Persoonlijke begeleiding
Kind dat onder water aan zwemt

Professionele zwemles onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs

Onze gediplomeerde instructeurs hebben een erkend diploma behaald om zwemles te mogen geven in ons zwembad, in de buurt van Arnhem. Daarnaast is bij ons zwembad een harde eis dat ze ook een EHBO-diploma en een BHV-certificaat hebben behaald. Ze kunnen een erkend diploma behalen bij verschillende organisaties die de opleiding tot zweminstructeur aanbieden. Zo zorgen we ervoor dat onze zwemlessen voor iedereen veilig zijn. Onze zweminstructeurs zijn gespecialiseerd in het geven van zwemlessen voor kinderen of het begeleiden van andere zwemactiviteiten, zoals aquasporten. Voor kinderen die meer begeleiding nodig hebben organiseren wij een speciale zwemles met extra aandacht, zodat uw kinderen op hun eigen tempo leren zwemmen. Veel kinderen zijn vooral in het begin nog niet helemaal vertrouwd met het water. Om deze reden wordt de zwemles in kleine groepjes van maximaal zeven kinderen per instructeur gegeven, zodat onze gediplomeerde instructeurs zich kunnen richten op een-op-een-begeleiding. Na de les is er de mogelijkheid om de instructeur persoonlijk te spreken over de voortgang van uw kind. Daarnaast kunt u tijdens de zwemlessen op anderhalve meter van het bad meekijken, in plaats van via een tv-scherm.

Vertrouw op onze professionele zweminstructeurs

Onze instructeurs zijn bevoegd om zwemles te geven en beschikken hiervoor over een erkend diploma. We hechten veel waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving in onze kleinschalige bad. Vertrouw op onze professionele en veilige zwemlessen. Meld u of uw kind snel aan voor onze lessen en ervaar de fijne begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs. Neem voor vragen gerust contact met ons op via 026-3332760 of stuur een e-mail naar post@zwembadoosterbeek.nl.